Uusi veli - Fingerpori rautalangasta 3.10.2024

 

Kun kollega kertoo Heimolla löytäneensä uuden veljen, Heimo ymmärtää asian väärin ja luulee kollegan korvanneen vanhan veljensä uudella. Todellisuudessa kollega tarkoitti tulleensa tietoiseksi veljestä, jonka olemassaolosta ei aiemmin tiennyt. Strippi 5353.

4 kommenttia:

  1. Heimon kysymys on aikamme tyypillinen refleksi kun toistuvasti saa kuulla miten joku on löytänyt uuden vaimon, miehen, morsiamen, poikakaverin "kun ei ollu enää kivaa".

    VastaaPoista
  2. Jos teet geeniperimätestin ja osoittautuu että sun veli ei olekaan sun veli niin siinähän on minusta vikaa ihan tarpeeksi vaihtaa se siihen oikeaan veljeen joka oikeasti on sun veli. En siis näe Heimon kysymyksessä mitään loogista vikaa. On toki mahdollista että tämä ei ole mitä tarkoitettiin mutta tästä ei kyllä ole stipissä mitään näyttöä. Strippi on vain looginen eikä mitenkään hauska tai edes yllättävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 12.26. Teoriasi lähtee siitä oletuksesta, että stripin ensimmäisen ja toisen kuvan tekstit liittyvät toisiinsa. Näinhän ei välttämättä ole, varsinkin, kun mistään ei käy ilmi paljonko aikaa niiden välissä kuluu.

      Poista
    2. Ensimmäisen ja toisen tilanneleikkeen välillä Heimolle on kasvanut yksi hius lisää. Toisen ja kolmannen tilanteen välillä Heimo on käynyt parturissa ja kollega kampaajalla. Näin ollen voimme olettaa kysessä olevan kahvitauko keskusteluja eri päivinä.

      Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.