Valelääkäri - Fingeropri rautalangasta 17.9.2024

 

Valelääkäri tarkoittaa yleensä lääkärinä esiintyvää henkilöä, joka ei todellisuudessa ole lääkäri. Stripissä nähdään kuitenkin valelääkäri toisessa merkityksessä, sillä stripissä esiintyvä mies on oikea lääkäri, mutta hän valehtelee potilaille vääriä diagnooseja. Strippi 5339.

11 kommenttia:

  1. (Kertoisin nimeni jos minulla olisi sellainen.) Lääkäri ei suinkaan valehtele stripissä potilaalle. Oikeastaan hän neuvoo miten potilaan tulisi valehdella jotta hänen poissaoloilmoitus työnantajalle olisi uskottava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Julkaisuuviiveen vuoksi odotin tyyliin 10 tämmöstä kommenttia 🤣 tuli vain 2

      Poista
    2. gh. tuo julkaisuuviivee on ihan sinun omaa syytäsi

      Poista
    3. Totta, niin on... Vielä kahteen kertaan... Eka oli tyyliin 1kk kokeilu, sitten palattiin vanhaan ja jatku salaisuuksien laukominen, ja sitten se tuli pysyäkseen 🤔... En siis olekaan ainut "supermuistilla" varustettu tyyppi täällä.....m muistit siis oikein 🍆

      Poista
  2. Pätevä mies, paransi Krapula-Päivin valheen hetkessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistava huomio gh

      Poista
    2. Johan nyt on peeveli, Gary. Yritä edes laittaa postauksesi pidemmälle aika välille ettet paljasta itseäsi noin helposti

      Poista
    3. Kuka kertoi että paljastan itseäni?

      Poista
  3. Ahaa, ny mä tiiän mitä valelääkäri tarkoittaa. Valelääkäri ohjeistaa asiakkaitaan uskottavien diagnoosien kertomisessa potilaansa työnantajalle.

    VastaaPoista
  4. Samaa mieltä, mielestäni Rautalangan selitys on nyt väärin. Stripissä valelääkäri ei suinkaan valehtele potilaalleen, vaan täysin rehellisesti tarjoaa palvelunaan käyttökelpoisia valheita edelleen hyödynnettäviksi.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.