Sienimetsä - Fingerpori rautalangasta 24.9.2024

 

Sienimetsän luulisi tarkoittavan metsää, jossa on runsaasti sieniä, mutta tällä kertaa mahtava sienimetsä tarkoittaakin metsää, joka ei koostu puista, vaan puun kokoisista sienistä. Strippi 5245.

8 kommenttia:

  1. Mahtava kuvailutulkkaus 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus ei ole muita vaihtoehtoja 😬

      Poista
  2. Tuossa samassa metsässä olen Ismon kanssa monasti vaeltanut. Söimme itsemme mustikan sisään yöksi ja aamusta rakensimme havunneulasista hirsimökin.

    Sieni-matkat saavat maailman näyttämään valoisan puolen valtavine mahdollisuuksineen.

    Illalla matkan päätteeksi purjehdimme kaarnalaivalla Hiidenjoelta Lempäälän kanavalle. Siellä saimme ystävälliseltä Sinivuokolta kyydin valkoisiin pukeutuneiden enkelten suureen linnaan kuuntelemaan latinankielistä luentoa. Luultavasti hyvin opettavaista.

    VastaaPoista
  3. Aina voi jättää väliin kuten stripit abariassa tyrsk, vantaalla tirsk, Luteet, täit, Kepun puolue, ja mitä näitä nyt onkaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. GH, kerro milloin tuollaiset on jätetty välistä. Ja olivatko ne sellaisia, joissa oli niin ilmeinen vitsi, että selitys olisi ollut sinun mielestäsi vain kuvailutulkkaus.

      Poista
    2. Gh, mahtava lyhenne 😄 Taipuuko lempinimen keksiminen yhtä hyvin? Ikea, Lidl, Jula, Rusta näin ensalkuun kaipais nimii

      Poista
    3. Anni, koska sinä olet sama henkilö kuin gh, niin tässä sinulle sopiva lempinimi lyhennettynä.
      A-H.

      Poista
  4. Ikea-ika kirjoitetaan ica.Lidl LiL. Jula juhis. rusta-ruki. Citymarket Sima

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.