Muusikko - Fingerpori rautalangasta 23.9.2024

 

Päivän stripissä mies tekee biisinsä niin perusteellisen omavaraisesti, että hän paitsi säveltää, sanoittaa, miksaa ja tuottaa kappaleen, niin hän myöskin kuuntelee musiikkinsa ainoana ihmisenä aivan itse. Tämä on koomista, koska siinä missä biisin itse tekemistä voi pitää hienona meriittinä, on se yleensä huonon musiikin piirre jos kukaan muu ei kuuntele sitä. Strippi 5344.

5 kommenttia:

  1. Youtubeen voi laittaa omia kappaleitaan ja ne saattavat olla parempia kuin listahitit. Mutta koska Youtubessa on kymmenien tuhansien vuosien edestä videoita, niin yhden kappaleen nouseminen sieltä esille aloittelijan kanavalta on silkkaa tuuria.
    Minulla on ollut muutamia yli kaksi vuotta. Ei ainuttakaan klikkausta, vaikka laitoin thumbnaileihin ja hakusanoihin häikäilemättömiä syöttejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi kitaristia olen löytänyt aivan heidän ensimmisten videoiden kautta. Ensin löytyi argentiinalainen Lucciano Pizzichini ja hänen ollessa kahdeksanvuotias niin eräs kroatialainen neljävuotias kitaristi Frano Zivkovic julkaisi videon Frano's blues ja alussa lähetti terveisiä "tsau Lucciano", joka luki myös kuvauksessa ja sen takia löysin ajoissa Franon kitarismin.

      Vain neljä vuotta myöhemmin hän oli Tommy Emmanuelin mestariluokalla ja sen jälkeen hänet onkin tuntenut kaikki kitaramusiikin kuuntelijat.

      Poista
  2. Otan tämän henkilökohtaisesti

    VastaaPoista
  3. Rautalankaa pitäisi vääntää uusiksi. Stripissä ei käy mitenkään ilmi, että biisi on tarkoitettu muiden kuunneltavaksi vai onko ladattu vain yksityiselle kanavalle, joten päätelmää biisin huonoudesta ei voi sen perusteella tehdä.

    VastaaPoista
  4. Entinen naapurini halusi ja päätti kosia ministeri Sirpa Pietikäistä oikein julkisesti. Ainoa tietokone, jota hän ymmärsi oli helmitaulu, joten hän pyysi minua julkaisemaan sen. Sen kosinnan. Kysyi vielä hän olinko sen julkaissut jo ja myönsin ladanneeni sen nettiin. Latasin sen omalle palvelimelleni salaiseen kansioon. Otaksun tuolle muusikolle käyneen samoin. Ladannut sävellyksensä salaiseen kansioon.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.