Vastaan otto - Fingerpori rautalangasta 24.8.2024

 

Heimo huomauttaa, että kyltissä oleva teksti "vastaan otto" on kirjoitettu väärin, eli tekstin kuuluisi olla yhdyssana. Osoittautuu kuitenkin, että tekstin tarkoitus ei olekaan vastaanotto, vaan kyltti kertoo että vastaanottovirkailija vastaa "otto". Strippi 5319.

10 kommenttia:

  1. Asko ei kysyisi mitään vaan toteaisi tulevansa siihen vastaan.

    VastaaPoista
  2. Kyltissä on joka tapauksessa virhe, siinä pitäisi olla

    VASTAAN:
    OTTO

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeastaan sen pitäisi olla:

      VASTAAN:
      "OTTO."

      Poista
  3. Minusta alkaa välillä Jarlan piirrosjälki olemaan melko heikkoa takavuosiin verrattuna. Nopeasti piirrettyä ilman erityisiä taustoja ja yksityiskohtia joita esim. vielä 5 vuotta sitten oli paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tavallista pitkään jatkuvissa sarjoissa. Lukijat ( sekä tekijä ) tuntevat ympäristön tarpeeksi hyvin, jotta osaavat täyttää puuttuvat kohdat omassa mielessään.
      Paras esimerkki tästä on minun mielestäni Masi. Alkuperäiset 50-luvun stripit, erityisesti ne ensimmäiset, joissa Masi oli vielä opiskelemassa, olivat taustoiltaan hyvinkin yksityiskohtaisia. Parikymmentä vuotta myöhemmin ne olivat todella yksinkertaisia, elleivät suorastaan olemattomia.

      Poista
    2. Hyvä esimerkki on myös Aku Ankka. Kummipoika kertoi kolmekymmentä ja viisi vuotta sitten miten Akun voi lukea kahteen kertaa. Ensin tarinan ja toisella luvulla mitä tapahtuu taustalla. Toimii edelleen vahvistettiin äsken kahvilan naapuripöydästä.

      Poista
    3. Oletko varma, että kyseessä ei ollut veljenpoika?

      Poista
    4. Oli kyllä. Sama poika.

      Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.