Monumentti - Fingerpori rautalangasta 21.8.2024

 

Päivän stripissä nainen toteaa, että monumentin voisi siirtää kauemmas seinästä ja paljastaa yleisölle takapuolen. Tällä hän tietenkin tarkoittaa, että yleisö mahtuisi näkemään monumentin myös takaa päin, jos se olisi kauempana seinästä. Heimo ymmärtää tehtävän kuitenkin väärin ja luulee että hänen tulee monumenttia siirrettyään näyttää yleisölle omaa takapuoltaan. Strippi 5316.

17 kommenttia:

  1. Pera uksaltaa pilkata Venäjää 🤡😂 mutta ei uskalla näyttää Heimon persää yleisön näkö kulmasta 👌🍑🍄‍🟫🪠

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämme 2020 lukua. Nykyjään alastomuus on sama asia kuin seksi...

      Kyllä isä osaa:ssa oli sensuroitu jakso jossa sanotaan neekeri. kuitenkin jakso jossa näkyy kyrpä (Jakso "varkaita") on edelleen nähtävissä

      Salkkareissa (Tai pitäisikö sanoa Koukutu tunteisiin:issa kuten he itseään kutsuu) on taas sensuroitu jakso jossa näkyy sakun kulli....

      Puhumattakaan eräästä valokuvaliikeestä, jonka ikkunassa tätä nykyjä 37v miehen oli aikoja sitten, jolloin hänellä oli puettuna PELKKÄ ylioppilaslakki....

      Mitä Venäjän pilkkaamiseen tulee, niin tilanne ei VIELÄ ole niin paha ettei sitä voisi tehdä...

      Sitten vielä stalkkerikommentti... Lyhyen kommentin kirjoitit 11:51, mutta pidempi jossa kaivelit menneitä on kirjoitettu 14:04.... Jo joillain on aikaa

      Poista
    2. Itse asiassa en kirjoittanut tuota 14.04:ää, vaan 17.43:n.
      Kirjoitin myös pari noin 21.05-21.10.
      Vapaapäivä, ju sii.

      Poista
  2. Hmm. Eipä ollut Allan tämän päiväisessä stripissä.

    Eilisen stripin selitykseen lähetettiin klo 9.32 viesti, jossa luki, että "Allanteelle aina sattuu ja tapahtuu. Sen takia Allannetta ei ole näkynyt moneen päivään. Ehkä huomenna kun Pera lukee tämän.". Nyt voinee sanoa, että tuo ennustus meni pieleen.

    Minä lähetinkin eilen klo 12.04 kyseiseen viestiin vastauksen, jossa luki, että "Esitänpä sinulle kaksi kysymystä:

    1. Luuletko tosissasi, että Jarla lukee näitä viestejä?

    2. Luuletko tosissasi, että Jarla tekee huomisen stripin tänään?

    Eiköhän nämä stripit tehdä hyvissä ajoin ennen julkaisua.".

    Tuohon viestiini lähetettiin klo 15.48 vastaus, jossa luki, että "Anonyymi 12:04. Kyllä viimeksi asiasta mainittuani Pera piirsi seuraavan päivän strippiin Allanteen.". Ilmeisesti tuon viestin kirjoittajalla ei ole käynyt mielessä se vaihtoehto, että kyse voisi olla yksinkertaisesti sattumasta. Ihminen tietysti mieluummin liioittelee omaa merkitystään, kuin uskoo sattumiin.

    Viestiini lähetettiin myös klo 18.44 vastaus, jossa luki, että "Vastaan hänen puolesta

    1 lukee, se on todistettu.

    2 ei tee päivää aikasemmin, vaan kahta .. tyyliin ma idea vieraskirjassa ke hesarissa".

    Nyt on sitten mielenkiintoista nähdä, onko Allan huomisessa Fingerporissa. Mikäli ei ole, niin sitten on myös tuon Anonyymi20. elokuuta 2024 klo 18.44 viestin väite todistettu vääräksi. Itse pidän hyvin epätodennäköisenä, että Jarla tekisi strippinsä kahta päivää etukäteen, vaan eiköhän hän tee ne vähintään viikkoa etukäteen (todennäköisesti paljon aikaisemmin) ja eiköhän hän tee niitä useita kerralla ja lähetä nipussa Hesarille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten sitten välillä ma idea vieraskirjasta on strippinä ke... Ei mee kuin 1 työpäivä siinä välissä 🤣

      Poista
    2. Tuo 15.48 ei ilmeisesti ymmärrä, että kun kyseessä on stripin toiseksi eniten esiintyvä hahmo, kuten Allanne on, niin todennäköisyys sille, että hän esiintyy huomenna on aika suuri.
      Esitän tässä oman ennustukseni lähimmän viikon stripeistä, joita on kuusi kappaletta. Eli 22.-28.8.2024.
      Neljässä esiintyy Heimo.
      Kolmessa esiintyy Allanne.
      Yhdessä esiintyy Asko.
      Jeesus ei esiinny yhdessäkään.
      Myöskään Hitler ei esiinny kertaakaan.

      Yhdessä saattaa olla henkilö, joka ei ole aikaisemmin esiintynyt, joten Rautalangassa hänestä käytetään ilmaisua Matti-niminen henkilö.
      Mikä saa Gary-nimisen henkilön raivon valtaan.
      Samainen Gary kirjoittaa tänne joka päivä ja välillä käy muutaman postauksen yksinpuheluja, joissa aluksi esittää typerän idean, sitten kehuu sitä ja sitten kun minä olen kutsunut häntä idiootiksi, hän teeskentelee olevansa kolmas henkilö ja kehuu ideaa lisää.

      Palataan asiaan 29.8.2024.
      Kello 19.00.

      Poista
  3. Täällä joskus ennustettiin tupakanhimoa voitettavaksi seuraavalle päivälle, ja se myös toteutui. Joten kyllä Pera näitä lukee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Täällä joskus ennustettiin tupakanhimoa voitettavaksi seuraavalle päivälle, ja se myös toteutui. Joten kyllä Pera näitä lukee."

      Tuoko asian sitten todistaa? Minä uskallan arvella, että paljon useammin on arvattu väärin seuraavan päivän strippari, mutta sinä vaan muistat tämän oikein menneen arvauksen. Tähän samaan perustuu selvännäkijöiden toiminta. Yleensä selvänäkijät ennustavat väärin, mutta ne kerrat, kun he sattuvat arvaamaan oikein, muistetaan ja niistä kerrotaan eteenpäin ja siitä syntyy illuusio jostakin mystisestä. Samasta on kyse täälläkin. Kun täällä paljon arvaillaan seuraavan päivän strippejä, niin väkisinkin joku arvaus menee joskus oikeaan.

      Poista
    2. Se oli sattumaa. Mahis siihen oli tyyliin 1:5000 🤣🤣

      Poista
    3. Pitäisi näköjään aina lukea viesti läpi ennen sen lähettämistä. Tuossa 15.06 viestissäni lukee, että "paljon useammin on arvattu väärin seuraavan päivän strippari". Luonnollisesti tarkoitin, että "paljon useammin on arvattu väärin seuraavan päivän strippi". Näköjään kännykän automaattinen tekstinkorjaus iski.

      Poista
    4. Olikohan tuo sana automaattisen tekstinkorjauksen oletussanavarastossa, vai oliko se oppinut sen myöhemmin...

      Poista
  4. "Itse pidän hyvin epätodennäköisenä, että Jarla tekisi strippinsä kahta päivää etukäteen, vaan eiköhän hän tee ne vähintään viikkoa etukäteen"

    Strippi 6.7.2024 julkaistu Hesarissa ilmeisesti noin 3:30...

    Vieraskirjan idea 5.7.2024 9:01
    "ärhä wrote on 05/07/2024 at 09:01
    Fingerporin uusi kaupungin sihteeri. Kutsutaan Piritaksi. Taksi tuli"

    Ja EI, se ei ole sattumaa, että strippi julkaistu juuri samoihin aikoihin, koska stripin ideoijana on signeerttu Ärhä, ja sama löytyy vieraskirjasta....

    Eli ideasta julkaisuun aikaa meni alle 18 tuntia

    Toki varmaan on strippejä jonossa kymmeniä, mutta selvästikin ne lähetetään Hesariin edeltävänä päivänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Strippejä on pakostakin jonossa paljon, sillä Jarlalla on pitkäaikainen sopimus toimittaa niitä. Ei hän voi edellisenä iltana alkaa miettimään, että mitäköhän huomiseksi keksisi.
      Yritä itse tehdä tuollaisella deadlinella luovaa työtä. Varmasti Jarla tekee joinakin päivinä useita, mutta yhtä varmasti on päiviä, jolloin hän ei tee yhtään.
      Ideasta julkaisuun 18 tuntia? Eli ärhä sai tuon idean noin kello yhdeksältä 5.7.2024?
      Sinun ei muuten kannata esittää asiantuntijaa, kun et edes tiedä kuka Paloniemi on.

      Poista
    2. Kari teki. Neljäkymmentä vuotta.

      Poista
    3. Kari Suomalainen teki ajankohtaisia pilapiirroksia. Niitä on paha mennä tekemään viikkojen varastoa etukäteen.

      Poista
  5. Elämme 25 prosentin kaavaa. 25 prosentin todennäköisyys huomiselle stripille on Allanne. Toiset 25 % menee tupakanhimolle. Kolmas 25 % menee muulle uusinnalle ja neljäs 25 % jollekin Jarlanteen ja Paloniemin uudelle idealle. Sitten se virhemarginaali +-1 %, ehkä vihdoin Allanne kysyy Heimolta "Hän on isäni poika, muttei ole veljeni" - vitsin 😂😂😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se että huomenna tulisi uusinta, mahis on about 1/48 se että se uusinta on tupakanhimo on 1/5316 eli yhteensä mahis on 1/255168 eli 0,000001% ei 25%

      Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.