Vegaaninen kakku - Fingerpori rautalangasta 17.6.2024

 

Päivän stripin vitsi perustuu siihen, että vegaaninen, eli eläinperäisiä tuotteita sisältämätön kakku käyttäytyy stereotyyppisen vegaani-ihmisen tavoin, eli korostaa jokaisessa mahdollisessa tilanteessa olevansa vegaani kuin se olisi elämänsä merkittävin asia ja mahdollisesti ärsyttävyyteen saakka. Kakku on siis vegaaninen paitsi ravintosisällöltään, myös yllättäen henkisesti. Strippi 5265.

20 kommenttia:

  1. Itse en tunne yhtään kuvailun kaltaista vegaania tai edes kasvissyöjää. Paljon enemmän niin päin että lihansyöjät tuputtavat ja ärsyttävät. Strippi toimisi paremmin lihansyöjäkakulla.

    VastaaPoista
  2. Stripissä on ilmassa leijuva kahvikuppi johon toinen puhekupla kohdistuu. Olisiko toinen puhuja näkymätön ja Vegasta, vegaaninen? Silloin kylläkin Maan asukkaat olisivat ”maanisia”.

    VastaaPoista
  3. Vegaanit on kyllä aina tuollaisia rasittavia. En ymmärrä, mutta olen oikeastaan aika surullinen, kun ilmeisesti lihan puute vaikuttaa lamauttavasti aivotoimintaan. Mutta ikävä kyllä "vapaa maa" ja jokainen valitsee itse. Mutta vähän vihaksi pistää ne äidit, jotka eivät vaadi lapsiaan syömään kunnolla, vaan antavat näiden osallistua näihin kasvissyöntihullutuksiin. Jos lapsi ei osaa huolehtia itsestään, niin silloin vanhemman pitäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu juu. Pelkästään punaista lihhaa kaikille ja paljon! Kasvikset pois ruokavalioista. Se on suomalaisten älykkäiden tapa! Röyh!

      Poista
  4. Kahvikuppia pitelee vegaaninen = "lihaton" = näkymätön ihminen.

    VastaaPoista
  5. Vegaanit on rasittavia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukaan tietämistäni vegaaneista ei kertoile asiasta ilman välitöntä asiayhteyttä. Ehkä silloin, kun joku kysyy miksi lautasella ei ole lihaa. Huomattavasti enemmän löytyy ihmisiä, jotka kaikissa ruokaan liittyvissä yhteyksissä kertovat, että eivät koskisikaan vegaaniseen ruokaan.

      Ja jos jossain lehtiartikkelissa edes mainitaan kasvisten terveellisyydestä, niin kommenttikenttä on täynnä ihmisiä, jotka raivoavat "agendasta" sekä "propagandasta" ja lupaavat välittömästi lähteä ostamaan tai kokkaamaan lihaa. Näin vaikka tuo artikkeli ei edes kertoisi vegaanisuudesta, vaan ihan vain jonkin yksittäisen kasviksen ominaisuuksista.

      En ole koskaan nähnyt liharuoasta kertovan artikkelin yhteydessä vegaanien raivoavan, että lähdenkin tästä heti ostamaan porkkanoita!

      JOS henkilön vegaanisuus liittyy eläinsuojeluun, niin siinä tapauksessa hän voi olla rasittava. MUTTA se ei johdu vegaanisuudesta, VAAN siitä eläinsuojelullisesta puolesta.

      Eli väite siitä, että vegaanit ovat rasittavia ei pidä paikkaansa. Eläinsuojelijat ovat rasittavia.

      Mutta kaikkein rasittavimpia ovat ne, jotka eivät kestä sitä, kun toinen ei juo alkoholia. Suomessa ei taida olla isompaa rikosta kuin se, että ei koske alkoholiin, kun muut juovat. Silloin voi jopa saada köniinsä, mitä vegaanit eivät koskaan tee.

      Poista
  6. Jos strippi olisi tehty 10 vuotta sitten, niin kakku olisi ollut homo

    VastaaPoista
  7. Vegaania vielä pahempi on keliaakikko. Koita sellaista viedä syömään kun mikään, siis todellakaan mikään ei kelpaa. Kolmansien treffien jälkeen luovutin. Nykyinen ei onneks oo niin nirso.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkein pahimpia ovat pähkinäallergikot. Niin nirsoja ettei uskoisi. Muka kuolevat, jos syövät pähkinöitä. Onhan selvää, että kukaan ei oikeasti ole allerginen millekään, vaan se on pelkkää erikoisuuden tavoittelua. On todistettu jo tuhansia vuosia sitten, että ihmisen elimistö sietää pähkinöitä ja joka muuta väittää valehtelee.

      Poista
    2. Just niinku sarvikuonot. Väittävät olevansa uhan alaisia, että saisivat huomiota.

      Poista
    3. Vegaaninen keliaakikko?

      Poista
  8. Ei kai kahvikuppi ilmassa leiju ja Heimo vastaa kakulle.

    VastaaPoista
  9. Tunnistan kommenteista kaksi vegaania

    VastaaPoista
  10. Typerä strippi. Lihaa syövät ovat tällaisen keksineet, kun joku on kerran kaksi sanonut vegaanisuudestaan ja karnivoorilla ovat aivot tällaisesta nyrhähtäneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, kun joku sanoo, ettei juo alkoholia. Välittömästi toisen asenne muuttuu aivan kuin vegaanius tai absolutismi olisi jokin syytös tai pyhimyksenä esiintymistä. Joillakin viinaa juovilla ja lihaa ahmivilla on ilmeisesti sen verran huono itsetunto, että he eivät kestä toisella tavalla eläviä.

      T: ei absolutisti, eikä vegaani.

      Poista
  11. Eiköhän suurin osa ole omnivooreja eikä karnivooreja, aina vegaanit haluavat kutsua muita lihansyöjiksi

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.