Muista tagata kahvila - Fingerpori rautalangasta 18.6.2024

 

Kun asiakas kertoo kirjoittavansa herkullisesta frappuccinosta someen, häntä pyydetään tagaamaan kahvila. Tagaamisella tarkoitetaan tällöin sitä, että kahvila merkitään sosiaalisen median julkaisuun, jolloin julkaisu toimii mainoksena ja suorana linkkinä kahvilan sivulle. Tagaamisella on kuitenkin myös toinen merkitys, ja asiakas tekeekin yllättäen vanhanaikaisemman tagin, eli töhrii spraymaalilla oman merkkinsä eli taginsa kahvilan ikkunaan. Strippi 5266.

6 kommenttia:

  1. Olen pettynyt rautaporin selitykseen, mikä vain kuvailee tapahtumat, jotka kaikki näkevät stripissä välittömästi. Selittämättä jäi se, mitä tägätään? Tin.. Tind.. Tinder? Se olisi olennaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tinde. Ei voi olla Tinder, koska se ei enää mahtuisi ikkunaan.

      Poista
  2. Tässä selityksessä lukee, että "asiakas tekeekin yllättäen vanhanaikaisemman tagin, eli töhrii spraymaalilla on merkkinsä eli taginsa kahvilan ikkunaan". Eikö tuo on-sana ole tuossa aika turha ja itse asiassa lauseen ymmärtämistä haittaava? Eikö parempi lause olisi, että "asiakas tekeekin yllättäen vanhanaikaisemman tagin, eli töhrii spraymaalilla merkkinsä eli taginsa kahvilan ikkunaan"?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pari kirjainta vain pudonnut ladonnassa:
      "...töhrii spraymaalilla oman merkkinsä eli taginsa..."

      Poista
    2. Routa on hyvin todennäköisesti oikeassa, sillä ajattelin ihan samaa selitystä ja koska olen nero en ole koskaan väräässä.

      Poista
  3. Mikä ihme on frappuccino?

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.