Avoimessa suhteessa - Fingerpori rautalangasta 25.6.2024

 

Päivän stripissä lööppi antaa Homeliuksesta jälleen kerran harhaanjohtavan kuvan, sillä kun lehdessä kerrotaan Homeliuksen elävän avoimessa suhteessa, luulisi tämän tarkoittavan vakiintunutta ilmausta sille, että parisuhteessa saa olla myös muita seksikumppaneita. Näin ei Homeliuksen kohdalla kuitenkaan ole, vaan todellisuudessa Homelius kertoo haastattelussa, että hänen suhteessaan käsitellään avoimesti asioita. Strippi 5269.

8 kommenttia:

  1. Ja mikä radiokanava tilas tän kuvailutulkkauksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. gary, tämä on ihan käypä selitys ja erittäin tarpeellinen. Kaikki eivät tiedä mitä avoin suhde tarkoittaa. Nyt tietävät ja osaavat kysyä sellaista.

      Poista
    2. Kiitos kysymästä Lauri. Radio Suomipopin aamulypsy tilasi Fibgerporin heijä lähätyksee

      Poista
    3. Ruotolonkkaporo, miksi annat täällä väärää tietoa meistä? Me EMME ole tilanneet tuollaista.

      Poista
    4. Toimittaja Anonyymi, hämmästyisitte jos tietäisitte mitä kaikkea toimitukseenne on tilattu Teille kertomatta. Kun saan muistelmani "Routarajan alta" oikoluvusta niin lähetän Teille siitä kopion.

      Poista
    5. Rautaraaja, me hämmästymme jo siitä mitä toimitukseemme on tilattu Meille kertoen. Mitä tulee muistelmiinne, niin ottaisimme mieluummin negatiivit. Kiitos jo etukäteen ja tarvittaessa myös etujalkaan.

      Poista
  2. Gary, sivuston tarkoitus on selittää strippi auki. Ne kerrat kun olet nähnyt stripin julkaistun 02:15 eikä selitystä näy vielä 02:25, olet tivaamassa missä viipyy selitys. Koita nyt päättää haluatko selityksen vai et. Mikään pakko ei oo tällä sivustolla käydä jos koet sen noin vaikeaksi.

    VastaaPoista
  3. Gary, kiitos sinun, tämän päiväiseen ei enää saatu rautalankaa tai kuvailutulkkausta... Onko nyt hyvä mieli???

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.