Pizza rantautuu Suomeen 1960-luvulla - Fingerpori rautalangasta 2.10.2023

 

Kun pizzan kerrotaan rantautuneen Suomeen 1960-luvulla, luulisi tämän tarkoittavan kuvainnollista rantautumista, eli että pizzaa alettiin valmistaa ja syödä Suomessa yleisesti 1960-luvulla. Stripissä nähdään kuitenkin, että pizza teki 1960-luvulla konkreettisen rantautumisen, eli siirtyi uuteen maahan noussen merestä Suomen rannalle. Strippi 5060.

5 kommenttia:

  1. Vettynyt pizza on kaameaa. Sen pitää olla kiinteää ja reunoilta rapeaa.
    Omituisena lisäjuonteena, tuo pizza näyttää liikkuvan omin voimin. Tulee mieleen biologian opuksissa kuvattu elämän nouseminen alkumerestä kuivalle maalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tulee miäleen jääkaapissa kauan muhinut ruoka joka kävelee ite ulos ku oven aukasee.

      Poista
    2. "Take me to your leader!"

      Poista
  2. OH-ATK putoaa 🤣2. lokakuuta 2023 klo 12.39

    Kiuru wrote on 26/09/2023 at 09:09
    Ylen aamutelkussa oli tänään pizzoista juttu. Kuvan alareunassa kävi teksti "Pizza rantautui Suomeen 60-luvulla." Olisi mukava nähdä kuva siitä rantautumisesta

    VastaaPoista
  3. No tuohan selittää pizzan menestyksen Suomessa. Kaikki muut ovat laskeutuneet puusta, mutta italialaiset ja suomalaiset jääneet suoraan maalle merestä noustuaan.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.