Pataruuan hauduttaminen - Fingerpori rautalangasta 19.3.2020


Kun radiossa todetaan, että pataruokiin saa oikean maun vain ajan kanssa hauduttamalla, luulee Heimo radion sanovan "vainajan kanssa hauduttamalla".

7 kommenttia:

  1. Anonyymeissä Eläimissä oli 29. tammikuuta hyvin samankaltainen sanaleikki. Sattumaako?

    VastaaPoista
  2. Heimo ilmeisesti käsittää hauduttamisen tarkoittavan ruoan valmistamista haudan päällä.

    VastaaPoista
  3. Tajudin tämän päivän Fingerporin vitsinvasta luettuani tämän selityksen kun yleensä tajuan sen heti luettuani den.

    VastaaPoista
  4. Joo nyt kyllä tarvi selityksen. Takerruin itsekin liikaa tuohon hauduttamalla-hauta-yhdistelmään, mutta eihän se vitsi siinä osassa piillytkään. Kyllä siitä oikein face palmin sai, kun luki rautalangan.

    Vois siis todeta, että oli hyvä Fingerpori ja hyvä rautalanka

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.